All Inclusive

All inclusive vakantie Prijzen en beschikbaarheid »

All Inclusive
All Inclusive vakanties worden steeds geliefder onder de reizigers. Het voordeel is dat bijna alles is inbegrepen in de aangeboden prijs. Hierbij kun je denken aan ontbijt, lunch en het diner. Deze aangeboden maaltijden zijn meestal in vorm van een buffet. Per land en hotel zit er wel verschil in wat er wordt aangeboden aan drankjes en tussendoortjes. Het kan bij een aantal hotels zijn dat het all inclusive aanbod alleen bestaat uit frisdrank, wijn en bier. Bij een ander hotel kan het zijn dat er ook sterke drank (binnenland en/of buitenlands gedestilleerd) bij is inbegrepen. Prijzen en beschikbaarheid bekijken
 
Niet is alleen het eten en drinken inbegrepen in een all inclusive vakantie, vaak zitten er nog meer voordelen aan een dergelijke vakantie. Zo heb je meestal ook toegang tot de vele sport en wellness faciliteiten van het verblijf en voor de kinderen is er eigenlijk ook altijd een passend aanbod. Aangeraden wordt er wel om vooraf goed te controleren wat er wel of niet bij het All Inclusive aanbod is inbegrepen, dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
 
All Inclusive vakanties zijn voor ieder reisgezelschap zeer geschikt. Of je nu met een aantal vrienden op vakantie bent, als stel of met de hele familie, een all inclusive is altijd handig en geschikt. Het hotel of verblijf waar u uw all inclusive doorbrengt, werkt hoogstwaarschijnlijk met een polsbandje welke u gedurende uw vakantieverblijf zult moeten dragen. Op deze manier zijn de mensen van het verblijf altijd op de hoogte van het feit dat u een van hun gasten bent.
 
In ons aanbod zijn all inclusive vakanties te vinden naar onder andere Turkije, Egypte, Griekenland, Gambia, Tunesië, Portugal, Spanje, Marokko, Kroatië, Bulgarije en de Canarische Eilanden.

 

Ultra All Inclusive
Voor het geval u liever een nog completere en extra verzorgde reis wilt, kunt u kiezen voor de Ultra All Inclusive formule. Uw vakantie is dan inclusief alle aspecten die worden aangeboden bij een all inclusive vakantie, maar dit aangevuld met nog een aantal extra onderdelen. U kunt hierbij denken aan een welkomstdrankje, een heerlijke massage, watersporten, een minibar, diner à la carte of een badjas en slippers. Ook bij een Ultra All Inclusive vakantie is het verstandig om goed te controleren wat er allemaal bij het aanbod is inbegrepen. U kunt dit aanbod vaak vinden bij de informatie over uw verblijf. Let er wel op dat de ultra all inclusive formule voornamelijk voor komt in Turkije en soms in Egypte.

 

Klik hier voor de prijzen en beschikbaarheid

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign