Belek

Vakantie Belek Prijzen en beschikbaarheid »

Een vakantie Belek en all inclusive Belek boekt u bij Lazy Tours. Belek, waar grote, moderne en zeer luxueuze resorts liggen, is nog niet door het massatoerisme ontdekt. Hierdoor heerst er een serene sfeer en is de groene natuur nog ongerept. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Belek, het beroemde golfresort van Turkije. Vanuit heel de wereld trekken hier golfers naartoe voor een heerlijk vakantie Belek. Dit betekent niet dat er voor andere vakantiegangers in Belek niets te doen is. Naastgelegen badplaatsen zoals Antalya en Side liggen een paar kilometers verwijderd van het golfparadijs. Ook voor de strandliefhebbers is Belek, dat bijna 10.000 inwoners heeft, meer dan uitstekend, omdat de plaats één van de mooiste zandstranden heeft van Turkije. Een ultra luxe all inclusive vakantie Belek is dan ook de meest gekozen vakantie in deze plaats. De all inclusive hotels beschikken over alles wat uw hartje maar kan begeren en u zult daarom niet teleurgesteld zijn over de kwaliteit en het ruime aanbod bij de hotels.

 

Transfertijd
Als u ervoor kiest vakantie in Belek te vieren, adviseren wij u naar de luchthaven van Antalya te vliegen. De transfertijd naar uw verblijf in Belek is vanuit daar ongeveer één uur.

 

Centrum Belek
U moet wel een aardig gevulde portemonnee meenemen als u gaat winkelen in Belek. De producten worden voor een hoge prijs verkocht, maar u kunt altijd proberen af te dingen. In Belek vindt u winkels met kleding, juwelen, tassen en souvenirs. Zowel de verkoop van echte merken als nep merken is ook in Belek populair in het centrum. Aan de boulevard is het prachtig om een restaurant uit te kiezen voor een heerlijk Turkse maaltijd.

 

Stranden
Belek, dat een wijk is van Antalya, beschikt over prachtige lange en brede zandstranden. Het strand loopt langs de gehele kust van Belek. Overal kunt u veilig zwemmen en heerlijk genieten van een dag vol zon. De meeste all inclusive hotels liggen ook aan het strand, dus verblijft u in een van de top hotels, kunt u ook eens een dag aan het strand doorbrengen.

 

Uitgaansleven
Belek is met al haar luxe één onderdeel vergeten en dat is het wilde uitgaansleven. Of dit een bewuste keuze is, blijft even in het midden. Maar grote clubs en bars zijn niet in Belek te vinden. Dit is niet heel erg, want met de dolmus bent u zo in Antalya, waar het elke nacht een groot feest is.

 

Klimaat
Langs de kust van Turkije heerst een mediterraan klimaat, waardoor de winters mild zijn en de zomers warm. Door dit klimaat valt er weinig neerslag in de zomermaanden. Klik hier om de weersverwachting Belek te bekijken.

 

Activiteiten
Watersporten
Overal waar water is, zijn wateractiviteiten. Dat merkt u ook tijdens uw vakantie naar Belek. De gebruikelijke en even zowel populaire activiteiten zoals waterskiën, parasailing of met een bananaride achter een boot over het water vliegen, zijn overal aanwezig.

 

Snorkelen
Een andere populaire activiteit langs de kust is snorkelen. Voornamelijk bij de rotsen, waar planten en dus vissen leven, stapt u een andere wereld binnen. U zult uw ogen uitkijken als u zich in een grote school vissen bevindt, de zeesterren op de rotsen ziet klauteren of door een grotere vissensoort voorbij gesneld wordt.

 

Aqualand Antalya
Ten westen van het nabijgelegen Antalya ligt het grote waterpark Aqualand Antalya. Uw vakantie Belek is niet compleet als u niet naar dit park gaat. Een dagje uit naar dit waterpark brengt u veel vermaak en plezier. Het park beschikt over ongeveer twintig waterglijbanen en is zeer geschikt voor jong en oud.

 

Bezienswaardigheden
Het theater Aspendos – 5 kilometer vanaf het centrum
Wat ook zeker het bezoeken waard is, is het theater van Aspendos. Het theater is in een nagenoeg perfecte staat overgebleven en biedt ruimte aan 15.000 bezoekers. Vandaag de dag is het theater nog altijd in gebruik voor voorstellingen en concerten. Neem beslist uw fotocamera mee voor schitterende plaatjes. Rondom het theater zijn ook nog enkele monumenten te aanschouwen.

 

Internationale Golf Club van Belek – 6,5 kilometer vanaf het centrum
Als u toch in Belek bent, neem dan even een kijkje bij het beroemdste golfresort van Turkije. U kunt er natuurlijk zelf ook een balletje slaan, maar ga er in ieder geval even langs. Het resort ligt dicht bij de badplaats en is met haar strakke green en mooie omgeving naast een ideale golfplaats een lust voor het oog.

 

Perge – 30 kilometer vanaf het centrum
Vlak bij Belek liggen de ruïnes van Perge. Het zijn klassieke Turkse monumenten uit de Griekse Oudheid. De monumenten reiken behoorlijke hoogten waardoor de gebouwen veel indruk maken op vakantiegangers. Restanten van de tempel van Artemis en een gigantische stadsmuur die door de Romeinen is gebouwd, zijn een prooi voor de fotocamera’s . Ook kunt u een groot theater zien dat ruimte biedt aan 12.000 bezoekers. Wilt u een culturele dag beleven, bezoek dan de ruïnes van Perge.

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign