Sharm el Sheikh

Vakantie Sharm el Sheikh Prijzen en beschikbaarheid »

Een vakantie Sharm el Sheikh of all inclusive Sharm el Sheikh boekt u bij Lazy Tours. Omgeven door een kristalheldere blauwe zee en een adembenemend landschap is Sharm el Sheikh gegroeid tot een van de populairste bestemmingen. Doordat Lazytours.nl een zeer groot aanbod heeft kunt u altijd goedkoop naar Sharm el Sheikh boeken. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Eindelijk een stad aan de voet van het Sinaïgebergte met enige vorm van beschaving. Een vakantie naar Sharm el-Sheikh wordt dan ook graag gedaan door iedere vakantieganger. In tegenstelling tot alle andere kustplaatsen aan de Rode Zee heeft een vakantie Sharm el-Sheikh wel een winkelcentrum, wel grote clubs en wel winkels met de nodige merkkleding. Alles voor een prachtige vakantie. Sharm el-Sheikh is een goed ontwikkelde stad en wordt graag bezocht door rijke lui vanwege het luxe leven en de ideale ligging aan zee. De stad waar bijvoorbeeld de voormalige Egyptische leider Hosni Mubarak een riante woning had. Voor de vakantieganger is een vakantie Sharm el Sheikh een heerlijke stad vanwege de veelzijdigheid die het biedt. Gezelligheid in de stad en een prachtig koraalrif voor de deur maken van Sharm el Sheikh de vakantie die u zoekt.

 

Transfertijd
Omdat Sharm el Sheikh over een eigen vliegveld beschikt zal de transfertijd niet hoog zijn. Ook dit is een reden voor veel vakantiegangers vakantie in Sharm el Sheikh te vieren.

 

Centrum Sharm el Sheikh
Zoals gezegd kunt in Sharm el Sheikh fantastisch winkelen. De stad is vrij groot en behoorlijk ruim opgezet. Nagenoeg alles wat u zoekt kunt in de winkels vinden. Een vakantie naar Sharm el Sheikh laat u de luxe zien waarin de bewoners leven. En wat dacht u van een heerlijke lunch of een smaakvol diner op de boulevard met het prachtige uitzicht over zee? De restaurants in Sharm el Sheikh zijn bijna allemaal voorzien van de beste kwaliteit en dat zult u tijdens u vakantie Sharm el Sheikh zonder meer merken. Winkels, restaurants en clubs, dat is het centrum van Sharm el Sheikh

 

Stranden Sharm el Sheikh
De stranden van Sharm el Sheikh zijn een lust voor het oog. Het paradijselijke spat er door de palmbomen en het kraakheldere water vanaf. De goudgekleurde stranden zijn uniek om op te liggen en een vakantie naar Sharm el Sheikh is niet compleet zonder een dag aan het strand. Het strand dat overigens geleidelijk aan afloopt de zee in, waardoor ook gezinnen met kinderen zo graag naar Sharm el Sheikh gaan. Dat is het niet alleen. In zee ligt namelijk een prachtig adembenemend koraalrif met vissen in alle kleuren van de regenboog. Egypte als geheel, maar ook Sharm el Sheikh is erg populair onder de duikers en snorkelaars. Hebt u geen ervaring met duiken, maar wilt u dit wel leren? U kunt tijdens uw vakantie naar Sharm el Sheikh leren duiken bij een van de duikscholen. Klimaat en weer in Sharm el Sheikh

 

Uitgaansleven Sharm el Sheikh
Vakantiegangers die naar het Sinaïgebergte in Egypte gaan en houden van een avondje stappen, die moeten zonder meer naar Sharm el Sheikh gaan. Niet alleen omdat er in de overige kustplaatsen nauwelijks iets te beleven is op het uitgaansgebied, maar ook omdat Sharm el Sheikh zelf een fantastische, gezellige uitgaansstad is. In de stad zijn genoeg bars en evenzoveel clubs te vinden. Het mag nog eens worden herhaald, maar een vakantie Sharm el Sheikh is werkelijk waar voor iedereen weggelegd. Dat blijkt ook weer op het gebied van uitgaan. Er is ruimschoots gedacht aan de vakantiegangers die graag met het gezin of met een stel vrienden graag naar een café gaat om iets te drinken. Maar ook de echte feestbeesten komen aan hun trekken in een van de vele grote clubs die er in Sharm el Sheikh zijn te vinden.

 

Activiteiten Sharm el Sheikh
Duiken en snorkelen
Wat anders dan duiken of snorkelen staat op de eerste plek als het gaat om een leuke activiteit in het Egyptische Sharm el Sheikh? Het is ook daar een zeer populair tijdverdrijf vanwege het prachtige koraalrif in de Rode Zee. Vakantiegangers kunnen beter niet hun snorkelset vergeten als ze de bijzonder mooie onderwaterwereld willen aanschouwen. De echte duikers kunnen samen met een docent van een duikschool diep in zee gaan om daar de meest indrukwekkende zeedieren te zien, zoals zeeschildpadden, roggen en zelfs haaien.

 

Tocht door de woestijn per voertuig of kameel
Wie even genoeg heeft van waterglijbanen, tennisbanen en zeewater kan met een quad of een jeep door de woestijn scheuren. Behalve een voertuig kunt u ook per kameel door de woestijn trekken. Laat u zich voortbewegen door dit bijzondere dier en voelt u zich als een nomade tussen de zanderige bergen. Het is een prachtige ervaring en een keer wat anders dan het luxe leven aan zee. Een vakantie Sharm el Sheikh is niet compleet zonder een tourtocht door de woestijn.

 

Bezienswaardigheden Sharm el Sheikh
Meerdaagse excursie naar de piramides
Een bezoekje aan de piramides van Gizeh bij de hoofdstad Caïro is tijdens uw vakantie Sharm el Sheikh zeker de moeite waard. Houd er wel rekening mee dat het circa 8 uur rijden is dus adviseren wij er een tweedaagse excursie van te maken.

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign