Makadi Bay
Makadi Bay
Een vakantie Makadi Bay of all inclusive Makadi Bay boekt u bij Lazy Tours. Makadi Bay Egypte kenmerkt zich door de lange zandstranden en de ongerepte koraalriffen in de Rode Zee. Mooie hotels en winkelcentra bieden alle mogelijkheden. Lees meer over Makadi Bay...

Makadi Bay

Vakantie Makadi BayPrijzen en beschikbaarheid »

Een vakantie Makadi Bay of all inclusive Makadi Bay boekt u bij Lazy Tours. Makadi Bay Egypte kenmerkt zich door de lange zandstranden en de ongerepte koraalriffen in de Rode Zee. Mooie hotels en winkelcentra bieden alle mogelijkheden. Wilt u goedkoop naar Makadi Bay? Boek dan nu uw vakantie zonder boekingskosten bij Lazytours.nl! Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Een typische Egyptische badplaats is Makadi Bay. Vakantie vieren in deze heerlijke rustieke plaats is iets wat de Nederlander graag doet. Dat is ook niet voor niets. Makadi Bay bestaat volledig uit ultra luxe all inclusive ressorts en beschikt over een heerlijk zandstrand dat zo uit uw mooiste dromen afkomstig is. Vakantiegangers hechten veel waarde aan de rust, de schoonheid en de luxe van Makadi Bay. Dat er hier geen winkelcentrum is en nauwelijks uitgaansgelegenheden vinden toeristen ook niet zo erg. Een vakantie Makadi Bay is voor elk type vakantieganger weggelegd.

 

Transfertijd
Makadi Bay ligt slechts dertig kilometer ten zuiden van de bekendere en grote badplaats Hurghada af. Hurghada beschikt over een eigen vliegveld, waardoor de transfertijd een goed half uur duurt tot uw verblijf in Makadi Bay.

 

Centrum Makadi Bay
Zoals gezegd bestaat Makadi Bay volledig uit ultra luxe all inclusive hotels. Van een winkelcentrum is dus geen sprake. Als er vakantiegangers zijn die naar Makadi Bay reizen en toch willen shoppen, kunnen naar Hurghada gaan. Hurghada ligt slechts dertig kilometer ten noorden van Makadi Bay en is een grote badplaats met een groot variété aan winkels.

 

Stranden Makadi Bay
Makadi Bay ligt, zoals de naam doet vermoeden, in een baai. En wat voor baai! Het is niet voor niets dat vakantiegangers ondanks het gemis van een winkelcentrum en uitgaansgelegenheden toch graag vakantie vieren in Makadi Bay. Het grote zandstrand bevindt zich tussen de zandheuvels van de woestijn en geven extra glans vanwege de parasols aan de kust. De zee, de Rode Zee, is onwaarschijnlijk mooi. Geen woord is gelogen als we het hier hebben over een droomparadijs. De zee is overal schoon en dus kraakhelder en bovenal azuurblauw van kleur. Het sprookje wordt steeds mooier als u ook nog eens weet dat er in de Rode Zee, voor de deur van Makadi Bay, een indrukwekkend koraalrif ligt. U kijkt uw ogen uit tussen de gekleurde vissen. U moet zeer beslist uw snorkelset meenemen! Klimaat en weer in Makadi Bay

 

Uitgaansleven
Omdat Makadi Bay niet over een winkelcentrum beschikt, ontbreken de clubs en de disco’s ook. Mogelijk zijn er bars en clubs bij het all inclusive hotel inbegrepen, maar dit is geen garantie. Toch kunnen ook de vakantiegangers die van stappen houden prima in Makadi Bay verblijven. De grote badplaats Hurghada ligt slechts op dertig kilometer ten noorden van Makadi Bay waar dus prima kan worden gefeest.

 

Activiteiten
Snorkelen en duiken
In de Rode Zee is het adembenemend om te snorkelen en te duiken. Vanwege de prachtige koraalriffen is het leven onder water zeer indrukwekkend. Allerlei gekleurde vissen treft u in de ondiepere gebieden. Gaat u met een docent van een duikschool dieper in zee op zoek naar bijvoorbeeld een gezonken scheepswrak dan kun u ook octopussen, haaien en murenen treffen, maar ook dolfijnen, zeeschildpadden en barracuda’s.

 

Makadi Aqua Park
Een super gaaf waterspektakel is het Makadi Aqua Park dat vlak bij de ressorts ligt. In dit park zijn wel vijftig waterglijbanen aanwezig voor alle leeftijden. De meest indrukwekkende glijbaan is diegene waarbij u negentien meter nagenoeg loodrecht naar beneden ‘glijdt’. Op het park is ook eten en drinken aanwezig dus voor een dagje veel water en spektakel moet u zeer beslist eens Makadi Aqua Park bezoeken.

 

Bezienswaardigheden
Meerdaagse excursie naar Luxor
Luxor ligt aan de oostkant van de rivier de Nijl en ongeveer 260 kilometer bij Makadi Bay vandaan. Luxor is een culturele stad en bekend om de Luxortempel ter ere van de god Amon en om de Vallei der Koningen waar het graf van Toetanchamon ligt. Vanwege de afstand is het raadzaam om van een tocht naar Luxor een meerdaagse excursie te maken.

 

Meerdaagse excursie naar de piramides
Wie een vakantie Makadi Bay aandoet zal ongetwijfeld naar de piramides willen. Als je naar Egypte gaat, is dat immers het eerste waar je aan denkt. Omdat die piramides in Caïro liggen, 500 kilometer ten noorden van Makadi Bay, is het advies om van dit bezoek een meerdaagse excursie te maken. De piramides die nog altijd in redelijke goed staat zijn, zijn de piramides van Gizeh en de piramides van Dashjoer, 25 kilometer ten zuiden van Caïro.

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign