Yucatan

Vakantie Yucatan Prijzen en beschikbaarheid »

Uw vakantie Yucatan en last minute vakanties naar Yucatan boekt u bij Lazy Tours. Vanuit deze mooie stad in Mexico bezoekt u gemakkelijk alle culturele plaatsen. Tevens zijn er mooie stranden om aan te relaxen. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Yucatan is een schiereiland in het zuidoosten van Mexico, gelegen aan de Golf van Mexico. Het schiereiland is werkelijk een paradijs op aarde. Prachtige stranden langs de kust en een indrukwekkende groene jungle. Yucatan ligt in het Caribische gebied ten noorden van Belize. Deze vakantiebestemming is voor elke vakantieganger een droom die uitkomt. Een vakantie Yucatan zult u nooit vergeten!

 

Transfertijd
Naar Yucatan vliegt u ongeveer in tien uur. In Yucatan zelf is een luchthaven, alleen omdat Yucatan nog behoorlijk groot is, duurt de transfertijd naar bijvoorbeeld Cancun ruim twee uur.

 

Badplaatsen Yucatan
De twee bekendste badplaatsen van Yucatan zijn Cancun en Playa del Carmen, die bekend staan om hun ongeëvenaarde schoonheid. Plaatsen waar u volledig tot rust kunt komen met schitterende verblijfsplaatsen aan de rand van de zee. Maar ook de feestgangers zullen zich in beide plaatsen goed vermaken.

 

Stranden
De stranden van Yucatan zijn werelds, zo mooi. U verblijft aan de Caribische Zee. Er zijn dus niet veel mooiere strandvakanties denkbaar dan in Yucatan. De hagelwitte stranden met palmbomen bieden genoeg ruimte voor u. Wilt u genieten van schoonheid en wilt u van uw dromen werkelijkheid maken? Wacht niet langer en geniete een vakantie Yucatan.

 

Uitgaansleven
Het uitgaansleven in alle badplaatsen van Yucatan is super. Neem Cancun bijvoorbeeld. Daar is de club Coco Bongo. Super gaaf waar de hele nacht kan worden gefeest. Playa del Carmen beschikt ook over dit soort clubs, waar altijd veel feestgangers zijn. De drank is niet duur en de feesten extra groots.

 

Klimaat en weer
In Mexico zijn meerdere klimaten te vinden, variërend van woestijn tot tropisch. In Yucatan heerst een tropisch klimaat en langs de kust heerst logischerwijs een mediterraan klimaat. Hier kan het dus erg warm worden, maar ook stortregens komen met enige regelmaat voor.

 

Activiteiten
Xplorer Adventure Park
Vlakbij Cancun ligt het Xplorer Adventure Park dat voor de echte durfals is aangelegd. U kunt van de langste kabelbaan van Mexico naar beneden roetsjen, zwemmen in de grotten vol stalactieten, op een kano door de grotten peddelen en met een jeep door het landschap rijden om te genieten van de schitterende natuur. Deze topdag eindigt met een heerlijke maaltijd. Voor de afwisseling is dit een fantastische buitenactiviteit.

 

Snorkelen en duiken
Er zijn niet veel mooiere plekjes op aarde om te snorkelen dan in het Caribische gebied. Zo ook in de Golf van Mexico. Daar vindt u de mooiste duikplekken en snorkelen boven het koraal is puur genieten. Er zijn ook duikscholen waar u kunt oefenen om uiteindelijk de zee in te gaan voor een adembenemende duik.

 

Cruises
U kunt tijdens uw vakantie Yucatan genieten van de vele cruises die er worden aangeboden. Het is bekend dat er in de streek walvissen broeden, dus wie weet kunt er één of een groepje spotten. Dolfijnen komen meer voor en ook zeeschildpadden zwemmen hier. Er zijn ook relaxcruises waar u op en top van kunt genieten.

 

Bezienswaardigheden
Zoo Crococun
In Cancun is een klein dierenpark. In het park zijn voornamelijk reptielen te vinden. U kunt met slangen, die om uw nek hangen, op de foto. U mag krokodillen en leguanen aanraken. Hierdoor is het park voor bezoekers zeer leerzaam. In Zoo Crococun leven ook andere diersoorten, zoals vogels en hoefdieren.

 

Chichen Itza
Dit is de een eeuwenoude stad waar een zeer indrukwekkende Maya-tempel staat. Midden in het oerwoud kunt u dit prachtige werelderfgoed bewonderen. Niet alleen de tempel, maar ook een nonnenklooster, een graftombe en een mooie cenote. En nog veel meer! Wilt u cultuur? Bezoek dan zeer beslist deze beroemde plaats. Dit erfgoed ligt 200 kilometer verwijderd van badplaatsen als Cancun en Playa del Carmen.

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign