Fethiye

Vakantie Fethiye Prijzen en beschikbaarheid »

Een vakantie Fethiye of all inclusive Fethiye boekt u bij Lazy Tours. Fethiye wordt door de velen niet alleen als strand bestemming gekozen, maar dient vooral als ideaal uitgangspunt voor de omliggende bezienswaardigheden en ruïnes. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Fethiye is een grote toeristische badplaats met ongeveer 80.000 inwoners en staat bekend om de immense jachthaven. De schitterende stad heeft elke vakantieganger heeft tijdens een vakantie Fethiye wel iets te bieden. Natuurliefhebbers, cultuursnuivers en feestgangers kunnen verblijven in schitterende appartementen en de meest luxe all inclusive hotels. De hotels staan verdeeld over Fethiye, dus of u nu bij de jachthaven, het strand of vlak bij het centrum verblijft, overal kunt u van de charmes van de stad genieten.

 

Transfertijd
Als u ervoor kiest uw vakantie in Fethiye te vieren, adviseren wij u naar de luchthaven van Dalaman te vliegen. De transfertijd naar uw verblijf in Fethiye is vanuit daar ongeveer één uur.

 

Centrum Fethiye
Fethiye is in 1957 volledig van de kaart geveegd door een hevige aardbeving. De Turkse inwoners besloten de handen ineen te steken en bouwden hun Fethiye weer op. Langs de kust van Fethiye ligt weer een vernieuwd en modern winkelcentrum. De echte shopliefhebber voelt zich in Fethiye volledig op haar gemak. Natuurlijk zijn er in deze badplaats ook de klassieke Turkse marktjes en winkels te vinden.

 

Stranden
Vlak bij het centrum van Fethiye ligt Calis, het toeristenoord van de badplaats. Daar vindt u het langgerekte kiezelstrand van Fethiye. Het is een heerlijk strand, al moet u ook echt een bezoek brengen aan Blue Lagoon in Ölüdeniz. Dit strand wordt gezien als het mooiste strand van Turkije.

 

Uitgaansleven
Tijdens uw vakantie Fethiye kan wel worden gefeest, maar dat valt in het niet bij feesten in Marmaris, Alanya en Antalya. Een wild nachtleven met grote nachtclubs en discotheken ontbreken in Fethiye. Dat betekent niet dat er in de stad niet gefeest kan worden. Vooral in de wijk Calis kunt u goed uitgaan. Daar zijn dan ook wel wat nachtclubs en bars te vinden.

 

Klimaat
Langs de kust van Turkije heerst een mediterraan klimaat, waardoor de winters mild zijn en de zomers warm. Hierdoor valt er weinig neerslag waardoor u optimaal kunt genieten van uw vakantie Fethiye. Meer klimaat en weer informatie

 

Bezienswaardigheden
Tlos – 39 kilometer vanaf het centrum
Saklikent kloof – 47 kilometer vanaf het centrum
Xanthos – 99 kilometer vanaf het centrum

 

Klik hier voor de prijzen en beschikbaarheid Fethiye

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign