Hammamet

Vakantie Hammamet Prijzen en beschikbaarheid »

Een vakantie Hammamet en all inclusive Hammamet boekt u bij Lazy Tours. De stranden zijn fantastisch en de omgeving is prachtig. De plaats ligt aan de ingang van het schiereiland Cap Bon, of ook wel de “Garden of Eden” genoemd. Wilt u goedkoop naar Hammamet? Boek dan nu online bij reisbureau Lazytours.nl zonder boekingskosten. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Rust, gezelligheid, feest en plezier. Zomaar wat woorden die te binnen schieten als er wordt gedacht aan een vakantie Hammamet. Hammamet is een van de mooiste plekken in Tunesië en ligt aan de oostkant van het land. De plaats, met ruim 54.000 inwoners, ligt aan een baai en beschikt over een ideaal centrum. Dat centrum bestaat uit oud en nieuw, met gezellige winkelstraatjes en de meest luxueuze villa´s. In en rondom Hammamet is genoeg te doen en genoeg te zien, zoals een oud zandkleurig fort in de stad. Dat de temperatuur alleen maar lekker is, maakt een vakantie Hammamet er alleen maar perfecter op.

 

Transfertijd
Vanuit een van de luchthavens van Nederland, duurt een vlucht naar Hammamet ongeveer 2,5 tot drie uur. Als u de keuze hebt om naar een bepaald vliegveld te vliegen, kunt u het beste de luchthaven van Monastir of van de hoofdstad Tunis kiezen. Vanaf daar duurt de transfertijd naar uw verblijf in Hammamet het kortst.

 

Centrum Hammamet
Zoals gezegd bestaat het centrum van Hammamet uit een oud gedeelte en uit een nieuw gedeelte. Dit nieuwe gedeelte staat vol met luxe villa´s, grote hotels, de beste restaurants en ga zo maar door. Het oude gedeelte daarentegen beschikt over culturele rijkdommen. Niet dat dit deel van de stad daarvan stikt, maar er is wel een aantal dingen te bezichtigen, zoals het eerder genoemde fort in de stad zelf. Hier kunt u een bezoekje aan brengen voor een prachtige ervaring in een bijzondere plaats.

 

Stranden Hammamet
Een plaats in de woestijn barst van het zand natuurlijk. Dat geldt voor Hammamet niet anders. Als u een vakantie Hammamet viert, krijgt u te maken met een prachtig groot, uitgestrekt zandstrand gelegen aan een schitterende rustgevende baai. Neem zeer beslist uw snorkelsetje mee, want in dit heldere, blauwe zeewater kunt u een zeer indrukwekkend onderwaterleven zien.

 

Uitgaansleven Hammamet
Een vakantie Hammamet heeft wel degelijk een bruisend uitgaansleven. In het centrum zijn altijd veel jongeren te vinden en is er genoeg te beleven tijdens een vakantie Hammamet. Het uitgaan is heel divers, aangezien er ´gewone´ discotheken zijn en Engelse pubs, maar ook Latinobars en strandcafés ontbreken niet. Een bekende club in de plaats is Calypso, die is echt super gaaf! Niet ver buiten Hammamet ligt de badplaats Sousse, waar veel openluchtdisco´s te vinden zijn. Hier komen de beroemde DJ´s, zeker omdat hier de grootste discotheek van heel Afrika is, Bora Bora.

 

Klimaat en weer Hammamet
Het voordeel van Hammamet is dat er hier een mediterraans klimaat heerst en geen woestijnklimaat. De zomers zijn er wel behoorlijk warm en soms lopen de temperaturen flink op. Mede daardoor is Hammamet ook geschikt voor een wintervakantie. Hammamet biedt dus qua klimaat en weer een ideale zonvakantie. Klimaat en weer Hammamet

 

Activiteiten in Hammamet
Aquapark Flipper
Een van de leukste uitstapjes die u kunt maken, is naar Aquapark Flipper. Zeker kinderen en groepen jongeren vermaken zich optimaal in dit waterpark. Schiet net als een echte dolfijn door het water, roetsjt van de glijbanen af en bereik de hoogste snelheden. U kunt liggen zonnebaden in de groene omgeving en lekker en gezond weer terugkeren na een geslaagde dag met al deze waterpret.

 

Kamelentocht
Als u in de woestijn bent, wilt u natuurlijk een kamelentocht maken. U volgt in een grote stoet een bepaalde route door de zandheuvels en waant zich als een trekkende nomade in het zand. Bent u in het noorden van Afrika op vakantie, dan moet u dit toch eigenlijk wel hebben gedaan.

 

Bezienswaardigheden Hammamet
Friguia Park
Een leuke dierentuin, waarin de dieren zo vrij mogelijk lopen en er geen sprake zijn van kooien en hokken. Een bezoek aan deze dierentuin tijdens een vakantie Hammamet is bijzonder te noemen aangezien u hoogstwaarschijnlijk één voelt met de wilde dieren om u heen. Friquia Park beschikt over tijgers, leeuwen, dolfijnen, olifanten en veel meer! Alle reden om eens een dagje op bezoek te gaan.

 

Werelderfgoederen
Tijdens uw vakantie Hammamet moet u ook enkele werelderfgoederen bezichtigen. Niet alleen het eerder genoemde fort is zeer indrukwekkend. Ook de hoofdstad is een uitstapje waard. Tunis, zoals de hoofdstad heet, behoort zelfs tot de werelderfgoederenlijst. Dat wilt u toch hebben gezien? Rondom Hammamet zijn meer bijzondere plaatsen en gebouwen te zien, zoals het gigantische amfitheater in El Djem.

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign