Sharks Bay
Sharks Bay
Vakantie Sharks Bay en lastminute vakanties naar Sharks Bay boekt u bij Lazy Tours. Sharks Bay ligt aan de Rode Zee in Egypte en biedt afwisselende vakantie mogelijkheden. Of u nu wilt duiken of luieren aan het strand. Sharks Bay biedt het. Lees meer over Sharks Bay...

Sharks Bay

Vakantie Sharks Bay Prijzen en beschikbaarheid »

Uw vakantie Sharks Bay en last minute vakanties naar Sharks Bay boekt u bij Lazy Tours. Sharks Bay ligt aan de Rode Zee in Egypte en biedt afwisselende vakantie mogelijkheden. Of u nu wilt duiken of luieren aan het strand. Sharks Bay biedt het. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Voor wie van luxe, gezelligheid en rust tegelijkertijd wil genieten, moet de vakantie in Sharks Bay houden. Sharks Bay is een soort wijk van het grotere Sharm el-Sheikh, de enige grote Egyptische stad aan de Golf van Akaba. Zowel Sharm el-Sheikh als Sharks Bay staat overvol met luxe ressorts, bars en restaurants. De plaats heet zo vanwege aanvallen van haaien jaren geleden. De haaien komen vandaag de dag minder voor in het gebied rondom Sharks Bay. Een vakantie Sharks Bay biedt vakantiegangers een veelzijdigheid aan plezier, bewondering en onvergetelijke ervaringen.

 

Transfertijd
Zo dicht als uw verblijf in Sharks Bay zit u waarschijnlijk nooit meer bij een vliegveld. Het vliegveld van Sharm el-Sheikh ligt letterlijk om de hoek. U zou bij wijze van spreken lopend naar Sharks Bay kunnen. De transfertijd tijdens een vakantie Sharks Bay is dan ook een kwestie van minuten.

 

Centrum Sharks Bay
Het centrum van Sharks Bay is gezellig druk, en in tegenstelling tot de noordelijk gelegen plaatsen, vol met winkels. In deze vrij nieuwe badplaats kan ook flink worden gefeest bij de verschillende clubs en bars. Het nachtleven kent niet zoals de nachten in Dahab of Taba veel rust. Als de avond valt licht elke straat op van alle lampen die er in de cafés en restaurants aan gaan. Sharks Bay is voor elk vakantietype zeer geschikt vanwege de diversiteit en dat merkt u al in het winkelcentrum.

 

Stranden
Vlak voor de deur ligt een prachtig breed strand dat uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen aangezien het strand geleidelijk aan in het water afloopt. Op bepaalde plekken is kantduiken ook mogelijk, wat Sharks Bay een stuk populairder maakt onder vakantiegangers. Sharks Bay ligt aan de Rode Zee en vanuit uw hotelkamer ziet u de koraalriffen al liggen. De zee is prachtig en het leven onder water is dan ook adembenemend. Klimaat en weer in Sharks Bay

 

Uitgaansleven
In de nabijgelegen wijk Na’ama Bay kunnen vakantiegangers fantastisch stappen. In de straten van Na’ama Bay zijn de grote clubs, disco’s en bars te vinden en gaan de nachten lang door. Een van de bekendere clubs daar is Pasha. Een zeer grote, populaire club waar veel feestgangers graag naartoe gaan.

 

Activiteiten
Duiken en snorkelen
Overal in zee rondom Egypte kan uitstekend worden gedoken. Het is een zeer populaire sport om te doen. Sterker nog, het is voor vele vakantiegangers de hoofdreden om een vakantie Egypte te vieren. In de Rode Zee bij Sharks Bay zwemmen vissen in alle kleuren van de regenboog, maar wat dieper in zee ook grote roggen, schildpadden en haaien. De echte gelukkigen kunnen in het wild met dolfijnen zwemmen. Wie wil dat nou niet? Een vakantie Sharks Bay maakt het mogelijk. Bezoek het nationale park Ras Mohammed maar eens.

 

Tocht door de woestijn per voertuig of kameel
De Dakar Rally liefhebbers onder u kunnen in de woestijn achter Sharks Bay ervaren hoe het is om door het zanderige heuvelgebied te scheuren. Dit kunt u doen per jeep of per quad, allebei even gaaf. Wie niet van het ruige gevlieg door de woestijn houdt, kan ook op een kameel over het zand hobbelen. Trek als een echte nomade door de prachtige gebieden met af en toe cactussen, fata morgana’s en bovenal zand. Heel veel zand.

 

Bezienswaardigheden
Meerdaagse excursie naar de piramides
Wilt u tijdens uw vakantie Sharks Bay piramides bezoeken dan kan dit wel, maar het is wel een hele onderneming. De hoofdstad Caïro, waar bijvoorbeeld de piramides van Gizeh liggen, is ruim zeven uur rijden vanaf de kustplaats Sharks Bay. Geadviseerd wordt om van een bezoekje aan de piramides een tweedaagse excursie te maken. Let wel: een bezoek aan de piramides is wel aan de prijzige kant.

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign