Sunny Beach

Vakantie Sunny Beach Prijzen en beschikbaarheid »

Een vakantie Sunny Beach en last minute vakanties naar Sunny Beach boekt u bij Lazy Tours. Sunny Beach, ook wel Zonnestrand genoemd, is een zeer populaire en grote badplaats aan de Bulgaarse kust. Omdat u bij Lazytours.nl goedkoop naar Sunny Beach kunt boeken is deze bestemming erg populair onder jongeren. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Sunny Beach is inmiddels omgedoopt tot zeer populaire vakantiebestemming die lijkt op het Spaanse Lloret de Mar. Voor sommigen een voordeel, voor anderen een nadeel. De Bulgaarse badplaats waar flink wordt gefeest, is voor de meeste vakantiegangers een fantastische vakantie Sunny Beach. De mooie kustlijn langs de Zwarte Zee en de vele uitgaansgelegenheden maken Sunny Beach tot een heerlijke jongerenvakantie. Dit betekent niet dat er geen ouderen of gezinnen met kinderen naartoe moeten gaan. Zeker een bezoekje aan buurbadplaats Nessebar is met zijn vele culturele bezienswaardigheden erg interessant.

 

Transfertijd
Vliegt u vanaf Nederland voor een vakantie Sunny Beach dan landt u op een van de landingsplaatsen van Burgas. De luchthaven ligt iets verder dan een half uur verwijderd van de badplaats. Uw transfertijd naar Sunny Beach zal dus aan de korte kant zijn.

 

Centrum Sunny Beach
Het centrum van Sunny Beach is erg gezellig en er is altijd wel iets te beleven. Er zijn veel leuke winkeltjes, die zelden producten hebben die over een prijskaartje beschikken. Onderhandelen staat dus vrij tijdens een vakantie Sunny Beach. De boulevard en de restaurants, bars en kroegen zijn elke dag, en zeker als de avond valt, zeer in trek.

 

Stranden Sunny Beach
Tijdens uw zonvakantie Sunny Beach, ook wel vakantie Zonnestrand genoemd, komt u er gauw achter waarom dit gebied zo heet. Het prachtige acht kilometer lange zandstrand is razend populair vanwege de fijne ondergrond. Dat er langs dit mooie strand ook nog een super gezellige boulevard van Sunny Beach loopt, maakt het er alleen maar beter op.

 

Uitgaan in Sunny Beach
Ook wat betreft uitgaansleven lijkt een vakantie Sunny Beach op Lloret de Mar. Er zijn heel veel clubs, cafés en bars, die altijd vol zitten naarmate de avond valt. Er zijn R&B-clubs, zoals Disco Orange en Lazur, bars, zoals Iceberg, met live bands en ook Nederlandse cafés, zoals Flying Dutchman Bar en het Heineken House. Allemaal te vinden in de bekendste straat van Sunny Beach: Flowerstreet.

 

Klimaat en weer Sunny Beach
Het klimaat bij de Zwarte Zee doet mediterraans aan; warme zomers en milde winters. De temperatuur is gemiddeld 27 graden met uitschieters tot dik in de dertig graden. De zon schijnt zomers veel en per dag behoorlijk lang. Een vakantie Sunny Beach is altijd genieten! Klimaat en weer Sunny Beach

 

Activiteiten in Sunny Beach
Aquaparadise Nessebar
De beste waterglijbanen en de lekkerste zwembaden zijn in dit waterpark te vinden, dat in Nessebar ligt. Een vakantie Sunny Beach is niet compleet zonder een bezoekje aan het Aquaparadise Nessebar. Er zijn waterglijbanen van alle niveaus met als topper de super steile glijbaan die alleen voor de echte waaghalzen is weggelegd.

 

Lazy Day Cruise
Langs de kust van Nessebar en Sunny Beach zijn enkele plekken waar u zich kunt aanmelden voor een heerlijke Lazy Day Cruise in de Zwarte Zee. Een lekkere excursie op zee die de hele dag duurt. Er is niets denkbaar dat zo relaxt is tijdens een vakantie Sunny Beach. Deze ervaring moet u rijker zijn.

 

Bezienswaardigheden
Oude stad Nessebar
Nessebar is een van de oudste steden van Europa en erg cultureel. In dit dorp, gelegen op een schiereiland, staan de meest indrukwekkende kerken, zoals de Sofia basiliek, Christus Pantocrator en de Sint John Aliturgetos. Vaak gaat een vakantie Sunny Beach niet gepaard met veel cultuur, maar met Nessebar naast de deur, moet u dit prachtige dorp eens hebben bezocht.

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign