Busreizen Frankrijk

Busreizen Frankrijk Prijzen en beschikbaarheid »

Busvakanties naar Frankrijk of last minute busreizen naar Frankrijk boekt u bij Lazy Tours. Een busvakantie Frankrijk, één van de toppers onder Nederlandse toeristen. Dit is natuurlijk niet voor niets het geval. Goedkoop naar Frankrijk met de bus via Lazy Tours. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Vertrekken vanuit uw achtertuin?
De busreizen naar Frankrijk vertrekken standaard vanuit Amsterdam. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de servicelijnen om zodoende bij een opstapplaats bij u in de buurt te kunnen vertrekken. Voor slechts 20 euro extra per persoon vertrekt u vanuit meer dan 14 verschillende plaatsen in Nederland.

 

Wanneer u de prijs heeft berekend van uw favoriete vakantie kunt u aan de linkerkant van het prijsoverzicht uw reis wijzigen door op de link ‘wijzig reis’ te klikken. U komt dan automatisch in een nieuw scherm waar u een opstapplaats bij u in de buurt kunt kiezen.

 

Busreis Frankrijk
Vanuit Nederland vertrekt u met de bus naar uw favoriete bestemming in Frankrijk. Met de bus kunt u in Frankrijk o.a. naar de Côte Vermeille. In uw luxe touringcar kunt u heerlijk luieren terwijl u naar uw bestemming in Frankrijk wordt gereden. De bussen zijn zeer luxe uitgevoerd zodat u uitgerust en wel op uw bestemming zult arriveren. Boek bijvoorbeeld een busreis Frankrijk naar Valras Plage in de Côte Vermeille.

 

Een vakantie Frankrijk is al jarenlang zeer populair onder de Nederlandse vakantiegangers. Vooral busreizen naar Frankrijk zijn zeer in trek. Dit is onder meer vanwege de prachtige busreis door het gevarieerde Franse landschap. Daarnaast beschikt Frankrijk over een schitterende natuur, sfeervolle rustieke dorpen en heerlijk lange stranden. Een busreis Frankrijk betekent dat u volop kunt genieten van de Franse keuken en al het moois wat Frankrijk te bieden heeft. Frankrijk is geschikt voor iedere leeftijd en een busvakantie met het hele gezin is dan ook een perfecte uitkomst.

 

Reisduur
De reisduur van een busreis Frankrijk hangt natuurlijk af van de bestemming. Een busreis naar Valras Plage in de Côte Vermeille heeft een reisduur van circa 16 uur gerekend vanaf opstapplaats Amsterdam. Tevens is er de mogelijkheid om op een andere plek op te stappen dan Amsterdam. De reisduur wordt hierdoor in de meeste gevallen wat langer.

 

U heeft de keuze uit de volgende opstapplaatsen
Amsterdam, Stadionplein 20a bij Febo
Alkmaar, Station NS, Kruseman van Eltenweg
Den Haag, Centraal Station, Busplatform Openbaar Vervoer
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug-Parkeerpl. Vrachtauto
Utrecht, Busterminal Nwe Muziektheater-LeidscheRijn.A2-Afr.7 LageW
Breda, Station NS Breda/Prinsenbeek Westerhagelaan 15
Tilburg, Stappegoorweg/hoek Ringbaan bij kunstijsbaan
Eindhoven, P.plaats Sportpark “Tongelreep” Antoon Coolenlaan
Maarheeze, Bustransferium Solmar, Den Engelsman 2A/Afrit 37-A2
Maastricht, Sportpark de Geusselt (MVV Stadion)
Nijmegen, Parkeerpl. IJsbaan Triavium – v.Rosenburgweg 2
Arnhem, Parkeerplaats Rijnhal (Olympus 1)
Apeldoorn, Station NS, Stationsplein bij fietsenstalling
Zwolle, Achterz. NS-station bij voetgangerstunnel/Hanzelaan

 

Boek uw busreis naar Frankrijk via LazyTours.nl en ervaar zelf hoe ontspannen en gezellig een volledig verzorgde busreis naar Frankrijk kan zijn. U zult naar Frankrijk reizen in een Royal Class terwijl u van alles om u heen geniet. Voor een busvakantie Frankrijk bent u bij Lazy Tours op de juiste plek.

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign