All Inclusive Sousse

All Inclusive SoussePrijzen en beschikbaarheid »

Bent u toe aan een zorgeloze en ontspannen vakantie, waarbij volledig voor u is geregeld? Boek dan nu een heerlijke all inclusive vakantie naar Sousse bij Lazy Tours. Voor één prijs, zonder extra kosten, kunt u rustig genieten van een welverdiende vakantie in deze mooie Tunesische stad. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

All Inclusive Sousse
Sousse is een sfeervolle stad in het oosten van Tunesië. Deze havenplaats is erg in trek bij de vakantiegangers en beschikt over een knus, gemoedelijk en typisch Arabisch centrum. Boekt u een all inclusive vakantie naar Sousse dan zult u hier onder meer gezellige smalle winkelstraatjes vinden en prachtige hagelwitte stranden.

 

Voor uw all inclusive vakantie is Sousse en zeer geschikte bestemming. U kunt hier leuke uitstapjes maken, een dag op excursie gaan of rustig genieten van de Tunesische zon. Sousse beschikt namelijk over een prachtig hagelwit zandstrand waar u heerlijk tot rust kunt komen. Het levendige centrum van Sousse is ook bewonderenswaardig. Overdag kunt u genieten van de verschillen in moderniteit en tegelijk de oude cultuur terug vinden in de oude stad. ’s Avonds kunt u in het centrum de gezelligheid vinden in de knusse bars en kroegen. Bent u een actieve vakantieganger? Dan kunt u ook een mooie Quad tocht maken door een deel van Tunesië. Na een lange, intensieve dag kunt u ’s avonds gelijk aanschuiven voor het diner. Geen zorgen over eten of boodschappen, alleen maar genieten! Ervaar nu zelf het prachtige, sfeervolle Sousse en boek zo goedkoop mogelijk uw all inclusive vakantie naar Sousse bij Lazy Tours.

 

Beste reistijd All Inclusive Sousse
De all inclusive formule wordt in Sousse het gehele jaar door aangeboden. De beste reisperiode is overigens tussen april en oktober. In deze periode bent u verzekerd van heerlijk weer en zeer aangename temperaturen!

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign