Blanes

Busreis Blanes Prijzen en beschikbaarheid »

Blanes, de heerlijke vakantiebestemming aan de Costa Brava. Eigenlijk is Blanes het kleine broertje van het noordelijk gelegen Lloret de Mar. Vrijwel in alle opzichten is Blanes kleiner, maar daarom niet minder. De meeste vakantiegangers vinden Lloret de Mar overvol en veel te druk, waardoor zij liever in Blanes verblijven. Een vakantie Blanes wordt dan ook meestal geboekt door jongeren die vooral willen feesten en moeten bijkomen op het strand. Toch zijn het ook de gezinnen met kinderen die een vakantie Blanes boeken. Dit komt door grote, brede stranden en de ondiepe kust. En natuurlijk in de omgeving van Blanes is het volop genieten. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Vliegreis
Een vakantie Blanes is makkelijk te overbruggen met het vliegtuig. De meeste vakantiegangers, zeker de wat ouderen, reizen liever met het vliegtuig. Simpelweg omdat de reisduur slechts twee uur en een kwartier duurt. U vliegt vanaf het vliegveld naar Barcelona waarna u met een transferlijn naar uw vakantiebestemming wordt gebracht.

 

Busreis
Een busreis Blanes is ook zeer populair. Het grootste voordeel van een busreis is dat het een enorm stuk goedkoper is dan een vliegreis. Boekt u een pakketreis, dus inclusief appartement of hotel, dan kan het verschil tussen een busreis Blanes of een vliegticket oplopen tot wel 200 euro. Zeker iets om over na te denken… Vooral jongeren maken gebruik van deze manier van vervoeren.

 

Centrum Blanes
Winkelen in Blanes is voor veel Catalanen een hobby. Blanes heeft een gezellig winkelcentrum dat zeer gevarieerd is. Het bestaat uit diverse winkels met kleding, sieraden en bijvoorbeeld souvenirs. Ook de marktjes zijn erg gezellig en typisch Spaans. Grote bergen met het lekkerste fruit en de meest gezonde groentes liggen voor u uitgestald. U moet tijdens uw vakantie Blanes zeker eens zo’n markt bezoeken.

 

Stranden
Een voordeel van Blanes is dat de stranden dunner bevolkt zijn dan in bijvoorbeeld Lloret de Mar. De drie stranden van Blanes bestaan uit fijn grind of geel zand die geleidelijk aflopen in zee. Ook hierom is het zo populair onder gezinnen met kinderen. De zee is mooi blauw van kleur en lekker op temperatuur in de zomer.

 

Uitgaansleven
Het uitgaansleven tijdens een vakantie Blanes is zeer spectaculair. In de badplaats liggen grote clubs en zijn veel bars aanwezig. In die bars hangen vaak televisies met voetbal erop. Zeker in de Engelse pubs, die er ook te vinden zijn, is dit naast de grote hoeveelheden bier een must. Het stappen en het feesten zijn in Blanes goed te doen, vanwege het hoge gezelligheidsgehalte. Elke nacht is een groot feest en de DJ’s maken er ongetwijfeld een onvergetelijke avond van.

 

Activiteiten
Watersporten
Watersporten zijn zeer populair langs de kust van de Costa Brava. Wat dacht u van waterskiën, of op een bananaboat over het water schieten of om dat juist met een jetski te doen? Langs de kust van de Costa Brava zijn genoeg verkooppunten voor dit soort spectaculaire wateractiviteiten. Ga zeer beslist een van deze watersporten beoefenen! Het is voor de meeste vakantiegangers het beste wat ze hebben gedaan tijdens hun vliegvakantie Blanes of busreis Blanes.

 

Geïnteresseerd in onze busreizen Blanes? Bereken dan nu de prijzen voor een busreis naar Blanes!

 

Klik hier voor de prijzen en beschikbaarheid van busreizen naar Spanje

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign