Calella

Busreis Calella Prijzen en beschikbaarheid »

Calella is een klein dorp dat in zekere zin op Blanes lijkt, alleen kleiner dus. Vooral het grote en brede zandstrand is een ware publiekstrekker. In tegenstelling tot Santa Susanna kan er wel in Calella goed worden gefeest. Om deze reden is een vakantie Calella ook behoorlijk populair onder jongeren en studenten. Omdat Calella overdag vrij rustig is gaan ook veel gezinnen met kinderen naar deze plaats aan de Costa Brava. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Vliegreis
Als u ervoor kiest om naar Calella te vliegen, zal uw vliegtuig landen op het vliegveld van Barcelona, waarna een vijftig kilometer lange transfer u naar de plaats van bestemming brengt. Vliegreizen naar het vliegveld van Barcelona duren ongeveer twee uur en een kwartier en het is daarom voor de vele toeristen een pre om met het vliegtuig te reizen voor een vakantie Calella.

 

Busreis
Het boeken van een busreis Calella is ook erg populair. Calella ligt vijftig kilometer boven Barcelona en is dus ongeveer 13 uur rijden vanaf Amsterdam. Vooral jongeren en studenten maken hier graag gebruik van vanwege de lage kosten. Een vakantie Calella kan enorm in prijs verschillen wanneer u met de bus reist of met het vliegtuig.

 

Centrum Calella
Het centrum van Calella is in tweeën opgesplitst: het oude en het nieuwe gedeelte. De winkels bevinden zich in het nieuwe gedeelte dat verbonden is met de oude stadskern. In het nieuwe stadsdeel zijn ook alle restaurants en bars te vinden, dus voor een iets meer levendig centrum moet u zeer beslist tijdens uw vakantie Calella naar het nieuwe gedeelte van het centrum gaan.

 

Stranden
Calella staat bekend om zijn prachtige stranden. Deze zijn groot, lang en zeer breed. Door het briesje dat er vrijwel altijd staat is het heerlijk om te liggen op het strand. De zee is op de meeste plaatsen niet wild en mede door het grote ondiepe begin ideaal voor gezinnen met kinderen. Het voordeel van het strand van Calella is dat het er niet heel druk is, waardoor u in alle rust kunt genieten van de zon en de zee.

 

Uitgaansleven
Het uitgaansleven in Calella is erg leuk en erg gezellig. Oké, het is geen Lloret de Mar, maar dat maakt ook niet uit. In Calella zijn genoeg bars en ongeveer drie grote clubs dus er is genoeg keuze. Die mogelijkheden zijn ook meer dan voldoende, omdat jongeren altijd erg tevreden reageren over het uitgaansleven in Calella. Toch kunt u voor de wilde feesten natuurlijk Lloret bezoeken tijdens uw vakantie Calella.

 

Activiteiten
Watersporten
In de Middellandse Zee langs Calella barst het van het watersportaanbod. Boten huren, met waterskies achter een speedboot hangen, waterfietsen huren, noem maar op. Alles wat u kunt bedenken is mogelijk langs deze kust. Met vrienden op een bananaboat? Geen probleem!

 

Geïnteresseerd in een busreis Calella? Bereken dan nu onze prijzen.

 

Klik hier voor de prijzen en beschikbaarheid van busreizen naar Spanje

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign