Lloret de Mar

Busreis Lloret de Mar Prijzen en beschikbaarheid »

Het prachtige en gezellige Lloret de Mar is de populairste kustplaats van de Costa Brava. De badplaats is de meest noordelijke plaats van deze Costa en staat bekend om zijn grote hoeveelheid bars en clubs. Dat is ook de publiekstrekker van deze streek; de clubs. Toch is dit niet het enige wat een vakantie Lloret populair maakt. Het gebied in het noordoosten van Spanje is bergachtig dankzij de Pyreneeën en lekker zonnig vanwege het mediterrane klimaat. De stranden zijn soms wat druk, maar ze zijn wel erg gewild onder de toeristen. Dat de zee van deze badplaats dan ook nog eens schitterend blauw is gekleurd en de uitlopers van de Pyreneeën voor hoge golven zorgen, maken dit voor velen een ideale vakantie. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Vliegreis
Vliegen is een prima manier van vervoeren als u een vakantie Lloret de Mar viert. Dit komt zeker vanwege de korte reisafstand van ongeveer twee uur. U zult uw landing in Barcelona maken en vanuit daar een transfer maken naar de plaats van bestemming in Lloret de Mar.

 

Busreis
Een andere populaire manier van reizen naar Lloret de Mar is met een busreis. Indien u een busreis Lloret de Mar boekt profiteert u van relatief lage prijzen. Busreizen zijn nu eenmaal veel goedkoper dan vliegreizen, een busreis Lloret de Mar is dus vooral voor jongeren een beter alternatief.

 

Centrum Lloret de Mar
De winkelliefhebbers komen in Lloret de Mar ook goed aan hun trekken. Het centrum beschikt over een breed scala aan winkels met kleding, sieraden, souvenirs en vele andere producten. Het winkelcentrum is behoorlijk groot en daarom vooral voor de vrouwelijke vakantieganger een lust om in te zijn. Iets wat veel toeristen ook graag bezoeken zijn de wekelijkse markten van Lloret, grote markten vol eten, tapijten en merkkleding.

 

Stranden
Een vakantie Lloret de Mar bestaat voornamelijk uit feesten, gezelligheid in de stad en genieten op het strand. Dit is zo’n beetje de leidraad voor vele vakantiegangers. U mag er daarom niet van uitgaan dat u alleen op het strand komt te liggen. Sterker nog: soms zijn de stranden zo dichtbevolkt dat er nauwelijks plek is. Wees hier wel op verdacht en ga vroeg naar het strand of rijd langs de kust om bij een rustigere baai te genieten van de zon.

 

Uitgaansleven
Natuurlijk is de Spaanse kust de ideale plek om flink te stappen en daarin spant Lloret de Mar de kroon. Een vakantie Lloret de Mar staat voor velen ook in het teken van stappen tot diep in de nacht. Hartstikke logisch ook! Lloret beschikt over de beste en grootste clubs van de Costa Brava waar zich de bekendste DJ’s melden voor de vetste nachten. Voor de iets rustigere vakantiegangers is het op een avond ook prima vertoeven in de badplaats. De bars zijn tot laat geopend en hebben vaak live bandjes aan het werk. Bezoek ook eens de typisch Spaanse bars voor een prachtig groot fiësta!

 

Activiteiten
Watersporten
Langs het strand van Lloret zijn veel verkooppunten te vinden voor watersporten, zoals: waterskiën, jetski rijden en met een bananaboat over zee jagen. De prijzen zijn soms wel wat aan de hoge kant, maar het plezier is echt waanzinnig. Vele vakantiegangers herinneren zich een watersport vaak als beste moment van de vakantie. Doen dus!

 

Water World Lloret
Een van de meest populaire attracties is het waterpark Water World Lloret. In dit mooie waterpark is alles aanwezig. Een rustig golfbad, zeer steile glijbanen en een ruige watersafari met rubber bootjes. De entreeprijzen zijn niet hoog en het park is in de zomermaanden tot 19:00 uur geopend. In dit waterpark kunt u ook bungeejumpen van een tachtig meter hoge toren. Voor de leken: bunjeejumping is vanaf een grote hoogte met een elastiek aan je benen naar beneden vallen. In het park is Scad Diving ook mogelijk. Dat is bunjeejumping zonder elastiek. Maar geen zorgen, u wordt gewoon opgevangen in een groot net. Veel plezier!

 

Geïnteresseerd in onze busreizen Lloret de Mar? Bereken dan nu de prijzen voor een busreis naar Lloret de Mar!

 

Klik hier voor de prijzen en beschikbaarheid van busreizen naar Spanje

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign