Santa Susanna

Busreis Santa Susanna Prijzen en beschikbaarheid »

Een van de rustige badplaatsen aan de Costa Brava heet Santa Susanna. Het dorp licht pal onder Malgrat de Mar, waardoor er in Santa Susanna veel jongeren en ook veel gezinnen op vakantie gaan. De afstand is gemakkelijk te belopen waardoor toeristen zich overdag kunnen terugtrekken in deze badplaats en als de avond valt bovenbuurman Malgrat de Mar bezoeken. Een vakantie Santa Susanna is vooral bedoeld voor vakantiegangers die overdag lekker willen luieren en genieten van de zon. Het dorp biedt met haar mooie natuur veel mogelijkheden tot uitstapjes naar Lloret de Mar en bijvoorbeeld Barcelona. Tegen het eind van de middag gaan de bars open voor een gezellige avond langs de boulevard. De echte feestgangers nemen dan een taxi of gaan te voet naar Malgrat de Mar. Een vakantie Susanna is dus voor iedereen weggelegd. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Vliegreis
Een van de populairste manieren van reizen is met het vliegtuig. Niet gek, want u bent er ook in twee uur en een kwartier. U landt op het vliegveld van Barcelona en vanuit daar duurt uw transfer naar Santa Susanna ongeveer een uur.

 

Busreis
Vooral vanwege de lage prijs boeken veel mensen een busreis Santa Susanna. De rit duurt wel een beste tijd, ongeveer 15 uur. Soms is de reis met een overnachting, maar vaker rijdt een touringcar met twee chauffeurs.

 

Centrum Santa Susanna
Omdat Santa Susanna een vernieuwde wijk is van Malgrat vindt u hier allerlei luxe villa’s en grote hotelcomplexen. Over een echt winkelcentrum beschikt deze badplaats niet. Malgrat wel, al is die wel wat verouderd. Er zijn leuke winkeltjes te vinden in de gezelligste steegjes en straatjes, zoals souvenirwinkeltjes en kledingwinkels.

 

Stranden
Een vakantie Santa Susanna betekent vooral lekker luieren aan het strand en genieten van de prachtige groene omgeving. Luieren op het strand kan heel goed in deze badplaats vanwege het grote, brede zandstrand dat aan de blauwe Middellandse Zee ligt. In tegenstelling tot de stranden van Lloret de Mar, die overvol zitten, is het strand van Santa Susanna betrekkelijk rustig.

 

Uitgaansleven
Het uitgaansleven in Santa Susanna zelf is niet bijzonder groots. Langs de boulevard zijn gezellige restaurants en bars, waar geregeld live bandjes spelen. Omdat Malgrat de Mar de buurman is van Santa Susanna waar het nachtleven veel spectaculairder is, bezoeken vakantiegangers tijdens een vakantie Santa Susanna heel graag Malgrat. De feestelijke nachten zijn van gelijke orde als in Lloret de Mar en Salou. Gezellig met veel alcohol en de beste DJ’s van de wereld, dat zijn de beste feesten.

 

Activiteiten
Watersporten
Wat is een vakantie Santa Susanna zonder watersporten? Een van de leukste dingen die toeristen graag tijdens hun vakantie doen is met een bananaboat over het te vliegen. Of wat dacht u van rijden op een jetski? De beste watersporten zijn er langs de Costa Brava mogelijk. Langs de boulevard en op het strand zijn verkooppunten te vinden.

 

Bergtocht
Omdat Santa Susanna aan de voet van de Montnegre ligt, is het voor de afwisseling wel eens leuk om een wandeling te maken door de bergen. De prachtige groene natuur biedt eens een ander zicht dat het geel van het strand. Omdat de natuur ver doorloopt zijn de stranden van Santa Susanna en Malgrat de Mar ook zo mooi. In de bergen treft u met enig geluk bijzondere dieren en kunt u genieten van het indrukwekkende uitzicht.

 

U wilt een vakantie of busreis Santa Susanna boeken? Bereken dan nu de prijzen.

 

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign