Busreizen Italie

Busreizen Italië Prijzen en beschikbaarheid »

Busvakanties naar Italië of last minute busreizen naar Italië boekt u bij Lazy Tours. Een busvakantie Italië, één van de toppers onder Nederlandse toeristen. Dit is natuurlijk niet voor niets het geval. Goedkoop naar Italië met de bus via Lazy Tours. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Vertrekken vanuit uw achtertuin?
De busreizen naar Italië zullen standaard vertrekken vanuit Amsterdam. Naast deze standaard opplaats is het tevens mogelijk om gebruik te maken van de servicelijnen zodat u bij een opstapplaats bij u in de buurt kunt vertrekken. Voor maar 20 euro extra per persoon kunt u vertrekken vanuit meer dan 14 verschillende plaatsen in Nederland.

 

Wanneer u de prijs heeft berekend van uw favoriete vakantie kunt u aan de linkerkant van het prijsoverzicht uw reis wijzigen door op de link ‘wijzig reis’ te klikken. U komt dan automatisch in een nieuw scherm waar u een opstapplaats bij u in de buurt kunt kiezen.

 

Busreis Italië
Vanuit Nederland vertrekt u met de bus naar diverse bestemmingen in Italië. Met de bus kunt u onder meer naar het Gardameer en de streek Veneto. U kunt heerlijk luieren en genieten in uw luxe touringcar terwijl u naar Italië wordt gereden. De bussen zijn zeer luxe uitgevoerd en u zult dan ook ongetwijfeld goed uitgerust op uw bestemming arriveren. Met de bus naar Italië boekt u bijvoorbeeld een reis naar Garda, Sirmione, Caorle Lido Altanea, Cavallino Treporti, Limone sul Garda, Riva del Garda, Lido di Jesolo.

 

Een vakantie naar Italië wordt al jaren zeer gewaardeerd door de Nederlandse vakantiegangers. Ook busreizen naar Italië zijn erg populair en heel gek is dat niet. Tijdens uw busvakantie naar Italië kunt u onder meer genieten van de prachtige natuurlandschappen, pittoreske steden en een rijke cultuur. Daarnaast kunt u in Italië heerlijk eten en de echte Italiaanse sfeer opsnuiven. Een busvakantie naar Italië betekent dat u een veelzijdige vakantie zult beleven met al het moois wat Italië te bieden heeft. Voor elke leeftijd is Italië een prachtige ervaring en een busvakantie met het hele gezin is dan ook de perfecte uitkomst.

 

Reisduur
De reisduur van een busreis naar Italië hangt af van de eindbestemming. De streek Veneto zal een reisduur van circa 18 uur hebben gerekend vanaf opstapplaats Amsterdam. Het Gardameer is iets minder ver reizen en zal een reisduur van circa 16 uur hebben gerekend vanaf opstapplaats Amsterdam. Vanwege de mogelijkheid om ergens anders in Nederland op te stappen dan in Amsterdam, zal de gemiddelde reisduur in de meeste gevallen wat langer worden.

 

U heeft de keuze uit de volgende opstapplaatsen
Amsterdam, Stadionplein 20a bij Febo
Alkmaar, Station NS, Kruseman van Eltenweg
Den Haag, Centraal Station, Busplatform Openbaar Vervoer
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug-Parkeerpl. Vrachtauto
Utrecht, Busterminal Nwe Muziektheater-LeidscheRijn.A2-Afr.7 LageW
Breda, Station NS Breda/Prinsenbeek Westerhagelaan 15
Tilburg, Stappegoorweg/hoek Ringbaan bij kunstijsbaan
Eindhoven, P.plaats Sportpark “Tongelreep” Antoon Coolenlaan
Maarheeze, Bustransferium Solmar, Den Engelsman 2A/Afrit 37-A2
Maastricht, Sportpark de Geusselt (MVV Stadion)
Nijmegen, Parkeerpl. IJsbaan Triavium – v.Rosenburgweg 2
Arnhem, Parkeerplaats Rijnhal (Olympus 1)
Apeldoorn, Station NS, Stationsplein bij fietsenstalling
Zwolle, Achterz. NS-station bij voetgangerstunnel/Hanzelaan

 

Boek uw busreis naar Italië via LazyTours.nl en ervaar zelf hoe zorgeloos en vermakelijk een compleet verzorgde busreis naar Italië kan zijn. U zult naar Italië reizen in een Royal Class terwijl u van alles om u heen kunt genieten. Voor een busvakantie Italië bent u bij Lazy Tours aan het juiste adres.

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign