Busreizen kroatie

Busreizen Kroatië Prijzen en beschikbaarheid »

Busvakanties naar Kroatië of last minute busreizen Kroatië boekt u bij Lazy Tours. Een busvakantie Kroatië, één van de toppers onder Nederlandse toeristen. Dit is natuurlijk niet voor niets het geval. Goedkoop naar Kroatië met de bus via Lazy Tours. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Vertrekken vanuit uw achtertuin?
Standaard vertrekken de busreizen naar Kroatië vanuit Alkmaar. Naast deze standaard opstapplaats is het tevens mogelijk om gebruik te maken van de servicelijnen zodat u vanaf een opstapplaats bij u in de buurt kunt vertrekken. Voor slechts 20 euro per persoon extra kunt u vertrekken vanuit meer dan 35 verschillende opstapplaatsen in Nederland.

 

Wanneer u de prijs heeft berekend van uw favoriete vakantie kunt u aan de linkerkant van het prijsoverzicht uw reis wijzigen door op de link ‘wijzig reis’ te klikken. U komt dan automatisch in een nieuw scherm waar u een opstapplaats bij u in de buurt kunt kiezen.

 

Busreis Kroatië
Vanuit Nederland vertrekt u met de bus naar diverse bestemmingen in Kroatië. Met de bus kunt u onder meer naar Istrië, Kvarner, Midden-Dalmatië en Noord Dalmatië. Wat wilt u nou liever dan geheel ontspannen naar Kroatië te worden gereden in een luxe touringcar? De luxe uitgevoerde bussen zorgen ervoor dat u volledig uitgerust op uw bestemming zult arriveren. Boek nu een busreis naar Banjole, Fazana, Medulin, Novigrad, Porec, Premantura, Pula, Rabac, Rovinj, Umag en Vrsar in Istrië, naar Lovran en Opatija in Kvarner, naar Trogir en Seget Donji in Midden-Dalmatië of naar Biograd na Moru, Sibenik, Vodice en Zaton in Noord-Dalmatië.

 

Busreizen Kroatië zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een echte favoriet onder de vakantiegangers. Tijdens uw busreis naar Kroatië kunt u onder meer genieten van veel natuurschoon, een lange kustlijn en schitterende pittoreske dorpjes. Kroatië is een fantastisch land en heeft het voor het hele gezin genoeg te bieden. Des te meer reden dus om op busvakantie te gaan naar Kroatië met het hele gezin!

 

Reisduur
De reisduur van busreizen naar Kroatië wisselt natuurlijk per bestemming. Aangezien Midden-Dalmatië erg ver weg ligt heeft Trogir dan ook de langste reisduur met circa 21 uur gerekend vanaf opstapplaats Alkmaar. Kvarner ligt het minst ver weg en Opatija heeft dan ook de kortste reisduur met circa 17,5 uur gerekend vanaf opstapplaats Alkmaar. Daarnaast is het ook mogelijk om op andere plekken op te stappen dan Alkmaar. De reisduur zal hierdoor in de meeste gevallen langer worden.

 

U heeft de keuze uit de volgende opstapplaatsen
Alkmaar, NS Station Noord (voorzijde)
Almere, Busstation ’t Oor (Oorweg)
Amersfoort, Touringcarhalte busstation
Amsterdam, Station Holendrecht Meibergdreeg
Apeldoorn, Lange Amerikaweg (Shell)
Arnhem, Rijnhallen (parkeerplaats)
Assen, Station NS
Bergen op Zoom, Station NS busstation
Breda, Station NS touringcarhalte
Bocholtz, A76 (parkeerplaats Tienbaan Shell)
Den Bosch, Station NS Oost (Bruistensingel)
Deventer, Mercure/Postiljon Hotel
Den Haag, Station NS (busplatform boven)
Dordrecht, Parkeerplaats Weeskinderendijk
Eindhoven, Beukenlaan (hoek Schootsestraat)
Enschede, Grolsch Veste (Busstation)
Geel (BE)
Groningen, Station NS
Haarlem, Station Spaarnwoude (Noordzijde)
Harderwijk, Station NS
Helmond, Sportpark de Braak (Rembrandtlaan)
Hilversum, Hotel de Witte Bergen (Eemnes)
Hoogeveen, Station NS
Leiden, Transferium Mc Donald
Lelystad, Station (achterzijde)
Lommel (BE)
Maarheeze, Den Engelsman (2a) VERZAMELPUNT
Meppel, Station NS
Nederweert, AC Restaurant
Nijmegen, Triavium (van Rosenburgweg 2)
Oss, Station NS
Rotterdam/Capelle – Capelse Brug
Antwerpen (BE)
Tilburg, Stappegoorseweg (parkeerplaats)
Utrecht, AC Restaurant Thoriumweg 1 (A2 afrit 7)
Venlo, Tradeport West (Restaurant Heierhoeve)
Zaandam, Stadskantoor Ebbenhout
Zwolle, Station Zuidzijde (Hanzelaan)

 

Boek uw busreis Kroatië via LazyTours.nl en ervaar hoe ontspannen en gezellig een volledig verzorgde busreis naar Kroatië kan zijn. U zult reizen in een Royal Class bus naar Kroatië terwijl u eindeloos van alles om u heen kunt genieten. Voor een busvakantie Kroatië bent u bij Lazy Tours dus op de juiste plaats.

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign