Keulen

Vliegen vanaf KeulenPrijzen en beschikbaarheid »

Bij Lazytours.nl boekt u eenvoudig uw vakantie vanaf Keulen online. Vanaf Keulen kunt u in de zomer boeken naar Bulgarije, de Canarische Eilanden, Cuba, Dominicaanse Republiek, Egypte, Griekenland, Italië, Malta, Portugal, Spanje, Tunesië, Turkije. In de winter kunt u vanaf Keulen naar de Canarische Eilanden, Cuba, Dominicaanse Republiek, Mexico, Portugal, Spanje, Tunesië en Turkije. Prijzen en beschikbaarheid bekijken

 

Bereikbaarheid
Keulen Bonn Airport is niet alleen vanuit de lucht goed te bereiken. De luchthaven is namelijk ook goed aangesloten op het verkeersnet en ligt vlakbij de snelweg (A59). Via de afrit ‘Flughafen’ (luchthaven) komt u direct bij de terminals of bij een van de parkeergarages. Met het openbaar vervoer is de luchthaven ook goed bereikbaar. In slechts een paar minuten kunt u vanaf het centrum van Keulen, de luchthaven goed bereiken. Stapt u uit in het ICE-station, dan bent u al in het hart van de luchthaven.

 

Parkeren
Vanaf Keulen Bonn Airport kunt u zo eenvoudig mogelijk op reis gaan. Uw auto kunt u gemakkelijk bij de luchthaven parkeren. Voor vrije parkeerplaatsen kunt u terecht bij het parkeerverwijssysteem. Dit systeem wijst u tevens de kortste weg naar uw parkeerplaats toe. In totaliteit zijn er meer dan 12.500 parkeerplaatsen beschikbaar.

 

Inchecken
Vliegt u vanaf Keulen Bonn Airport, dan zijn de incheckbalies ongeveer twee uur voor vertrek open. Bij sommige luchtvaartmaatschappijen is dit zelfs al eerder. Wij kunnen u dan ook adviseren om tijdig in te checken. Tevens is er bij enkele luchtvaartmaatschappijen de mogelijkheid om de avond voor uw vlucht al in te checken.

 

Bagage
Elke luchtvaartmaatschappij hanteert haar eigen regels gezien de omvang en het gewicht van uw bagage. Dit staat duidelijk op uw ticket aangegeven. Is dit niet het geval dan kunt u hierover contact opnemen met de betreffende luchtvaartmaatschappij.

 

Klik hier voor de prijzen en beschikbaarheid vanaf Keulen

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign