Stedentrip Londen

Stedentrip Londen Prijzen en beschikbaarheid »

Stedentrip Londen
Londen is één van de leukste steden van Europa en wordt jaarlijks dan ook door vele toeristen bezocht. In deze unieke stad is zoveel te zien en te beleven. Tijdens uw stedentrip naar Londen kunt u onder meer genieten van de vele prachtige musea, historische bouwwerken en de gezellige winkelstraten die Londen rijk is. Daarnaast beschikt Londen over mooie parken waar u heerlijk kunt wandelen en uitrusten. Londen is een fascinerende stad met een zeer uniek karakter waardoor het voelt alsof u het Europese continent geheel achter u heeft gelaten. De vele bezienswaardigheden, musicals, theaters en een fantastisch uitgaansgebied maken uw stedentrip naar Londen verrassend compleet. Uw stedentrip naar Londen zal een ervaring worden om nooit te vergeten! Ontdek nu zelf het unieke Londen en boek zo goedkoop mogelijk een heerlijke stedentrip naar Londen bij Lazy Tours.

 

Bezienswaardigheden in Londen
Buckingham Palace is een paleis in Londen waar de Britse koningin woonachtig is. Het paleis telt 775 kamers. Enkele kamers zijn tijdens de vakantie van de Koninklijke familie in augustus en september geopend voor publiek. Daarnaast is het wisselen van de wacht een zeer leuke attractie om te zien. Deze wisseling duurt ongeveer 45 minuten en op een schema bij het paleis kunt u zien op welke dagen dit gebeurt.

 

Tower bridge is één van de meest bekende bezienswaardigheden in Londen. Deze brug over rivier de Theems stamt uit 1894, de Victoriaanse tijd. Tijdens uw stedentrip naar Londen kunt u een wandeling maken over de ‘Walkway’ tussen twee torens van 65 meter hoog. Een attractie die u zeker niet mag missen.

 

Big Ben is een grote beroemde slagklok en hangt in de klokkentoren van het Palace of Westminster in Londen. Deze klokkentoren is ruim 96 meter hoog en beschikt over vier wijzerplaten. De wijzer die de minuten aangeeft heeft alleen al een lengte van 14 meter. Een bezoek aan deze mooie bezienswaardigheid mag u tijdens uw stedentrip naar Londen niet aan u voorbij laten gaan.

 

London Eye is een reuzenrad in Londen. Het reuzenrad is ter ere van het millennium gebouwd en is 135 meter hoog en heeft 32 gesloten capsules. Vanuit deze capsules heb je een schitterend uitzicht over Londen tot wel 40km ver. Per dag maken rond de 10.000 bezoekers een ritje in de London Eye. Eén rondje duurt ongeveer dertig minuten.

 

St. Paul’s Cathedral is een kathedraal en is te vinden in de binnenstad van Londen. De domtoren van St.Paul’s Cathedral is bijna de grootste van de wereld op de St.Pieter in Rome na. In St.Paul’s Cathedral hebben al vele bijzondere gebeurtenissen plaatsgevonden zoals het huwelijk van prins Charles en prinses Diana maar ook de begrafenis van Winston Churchill.

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign