Stedentrip Parijs

Stedentrip Parijs Prijzen en beschikbaarheid »

Stedentrip Parijs
De stad van de liefde, dan hebben we het natuurlijk over Parijs. Deze romantische stad is razend populair en voor een stedentrip zeker een aanrader. Parijs biedt zoveel mogelijkheden voor ieder type toerist. Tijdens uw stedentrip naar Parijs kunt u onder meer genieten van de bijzondere gebouwen, bekende musea en gezellige, sfeervolle rommelmarkten. In deze veelzijdige stad wordt u verrast door een prachtige combinatie van historische en moderne architectuur en u zult hier ongetwijfeld uw ogen uitkijken. Tevens staat Parijs bekend als een geweldige winkelstad waar u fantastisch kunt winkelen. Tussen alle nieuwe indrukken door kunt u genieten van de wereldberoemde Franse keuken in de gezellige bistro’s en restaurants die Parijs rijk is. Tijdens uw stedentrip naar Parijs zult u vele nieuwe dingen ontdekken en volop genieten van al het moois wat de stad u te bieden heeft. Ontdek nu zelf het veelzijdige Parijs en boek zo goedkoop mogelijk een onvergetelijke stedentrip naar Parijs bij Lazy Tours.

 

Bezienswaardigheden in Parijs
Het Louvre is het meest bekende museum van Parijs. Het is sinds jaren het best bezochte museum van de wereld. Onder meer vanwege de Mona Lisa van Leonardo da Vinci trekt het museum enorm veel bezoekers. Naast dit beroemde schilderij zijn er nog vele andere meesterwerken te bewonderen in dit museum. Tijdens uw stedentrip naar Parijs mag u een bezoek aan dit museum zeker niet aan u voorbij laten gaan.

 

De Eiffeltoren is een monument in Parijs en tevens hét symbool van Parijs. Met een bezoekersaantal van zes miljoen is de Eiffeltoren het meest bezochte monument van de wereld. Tijdens uw stedentrip naar Parijs kunt u vanaf de Eiffeltoren genieten van een prachtig uitzicht over Parijs.

 

Arc de Triomphe is een triompboog en één van de meest bekende bouwwerken van Parijs. Het 50 meter hoge bouwwerk is afkomstig uit de tijd van Napoleon en staat op één van de drukste verkeerspleinen van Parijs: de Place Charles de Gaulle.

 

De Notre Dame is een kathedraal en is gelegen in het centrum van Parijs. In de kathedraal kunt u drie relikwieën van Christus terugvinden; de doornenkroon, een stuk uit het kruis en één van de nagels waarmee Christus gekruisigd werd. Deze 130 meter hoge kathedraal kunt u ook beklimmen. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht over de stad Parijs.

 

De Champs-Élysées is de meest indrukwekkende en breedste weg van Parijs. Dankzij de luxueuze winkels, cafés en bioscopen is het één van de beroemdste en duurste straten van de wereld. Deze straat trekt enorm veel bekende en rijke personen aan.

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign